Bunlar da ilginizi çekebilir
Başı Rahatlayan Balm
View this post on Instagram A post shared by Sabun & Kozmetik Yapımı Ders (@tatlidilimler)
Palm Yağı Hakkında | SA Live B5
İnglizce: Palm Oil INCI: Elaeis Guineensis (palm) oil CAS No.: 8002-75-3 Kusura bakmayın bu kez video yatay oldu 🙁 tabletten denedim … neyse yeni bir şey öğrendik NASIL ELDE EDİLİR? Palm yağın üretimi zeytin yağın…
Tarifim Küçültmek / Büyütmek İstiyorum | Sabun Atölye Live B14
Belki yeni bir kalıp aldınız, belki evde bulduğunuz bir kabı kalıp olarak kullanmak istiyorsunuz, fakat bu kalıp acaba ne kadar sabun alacak? Bir standart kalıbıma karar verdiğim kadar bu sıkıntı ile sıkça karşı karşı geldim…
Solubilizer’lar: Yağları ve Kokuları Su Bazlı Ürünlere Taşıyan Gizli Kahramanlar
Kozmetik ürün geliştirirken en çok karşılaşılan sorunlardan biri, uçucu yağların ve kokuların suyla karışmamasıdır.Bir tonik, deodorant spreyi ya da oda kokusu hazırlamaya çalışırken yüzeyde yüzen yağ damlacıkları görürsünüz. İşte bu sorunu çözmenin yolu solubilizer kullanmaktır. Solubilizer’lar, yağ…
Instagram Proje: Türk Kahvesi ile Sabun Yapımı
View this post on Instagram A post shared by Sabun & Kozmetik Yapımı Ders (@tatlidilimler)


